MEF-forum — öppet, gratis forum om Myalgisk Encefalomyelit (ME)

Övriga diagnoser => Övrigt => Ämnet startat av: Baggis skrivet 2009-09-17, 14:59

Titel: Läsvärt med anknytning till ME/CFS, hälsa, mm
Skrivet av: Baggis skrivet 2009-09-17, 14:59
Jag kom i kontakt med en bok som heter "Wellnes piece by piece" av en Pat Sullivan. Den tar upp många intressanta saker som kan få en kroniskt sjuk och berättar självbiografiskt om hans långvariga hälsoproblem och allt han har försökt med för att komma ur sina långa perioder av ohälsa.

Han tar också upp problemet med amalgam, livsmedelstillsatser och de fullständigt vidriga rävspel som sker av företrädare för respektive saker utan ett uns hänsyn taget till risker och lidande för de som riskerar att drabbas eller redan har det...

Boken har verkligen gett mig många aha-upplevelser och nya vinklingar på ett och annat.

Man kan få boken gratis om man prenumererar på hans nyhetsbrev på adressen: http://www.jigsawhealth.com/products/wellness_piece_by_piece.html (http://www.jigsawhealth.com/products/wellness_piece_by_piece.html) Såklart är den på engelska så det krävs ju att man fixar att läsa sånt på engelska.

Han har även en blogg på http://www.patsullivan.com/ (http://www.patsullivan.com/) där han tar upp mera om CFS och även vad mögel kan ställa till med.

För den med gott minne så var det just mögel som jag blev diagnostiserad som kraftigt överkänslig mot av några som sysslar med kinesiologi och bioresonans.