• Välkommen till MEF-forum — öppet, gratis forum om Myalgisk Encefalomyelit (ME).
 

Information om ett Anhörigforum!

Startat av Femejl, 2009-04-08, 08:56

Föregående ämne - Nästa ämne

Femejl

Hej alla ni underbara människor inne på detta ME-forum! Ni lärde mig så mycket! Som ni vet drog jag mig tillbaka för att försöka hitta mig själv i det kaos som ME också skapar för oss anhöriga. Jag sticker inte under stol med att jag har gråtit mycket och jag har känt ett stort behov av få prata ut om allt i ett forum där vi, som står bredvid er, kan få dela alla våra tankar och känslor med andra i samma situation. Ett forum där vi kan prata om allt utan att ni eller vi ska behöva få skuldkänslor. Det finns ingenting för någon att få skuldkänslor för. Ska man prata om skuld så är de enda skyldiga i den här härvan den ignoranta läkarkåren som istället för att lära sig något om sjukdomen väljer att behandla ME-sjuka som ett slags ohyra som de bara kan vifta bort.

Adressen till detta anhörigforum som heter "Inblick" är http://inblick.forum24.se/index.php?mforum=inblick

Välkommen att informera era sambos, föräldrar, syskon m.m. att kostnadsfritt delta i detta forum. Kram på er alla - Marianne!
Mamma till 25-årig ME-drabbad son. Insjuknade -02, diagnos -08.

Mayordomo

Bra initiativ!  :)

Det känns jättepositivt med sådana här initiativ. Det börjar hända saker i Sverige!

Femejl

Tyvärr var det nästan bara jag som ansåg oss anhöriga behöva ett eget forum för att prata ut om vår sorg och vår kamp för Er rätt till adekvat sjukvård. Därmed har Anhörigforum "Inblick" lagts ner på min begäran.

Jag tycker det är tråkigt för där hade vi kunnat diskutera oss fram till olika arrangemang för att underlätta för både Er och oss. Det här får mig att misstänka att de flesta av Er får föra sin egen kamp och det gör mig ont. För det är ibland som att slåss mot väderkvarnar. Ingen av dem orkar hämta information och när de får den serverad så glider det förbi och läkaren går in i sina gamla kunskaper och blandar detta till en, för den ME-drabbade, meningslös och ohållbar sörja.
Mamma till 25-årig ME-drabbad son. Insjuknade -02, diagnos -08.